Utforsk vårE menyER

 

En kreativ vri på klassiske retter.

På Grilleriet bruker vi det beste utvalget fra sesongens råvarer. Samtidig utfordrer vi smaksopplevelsene med diverse krydder eller ingredienser fra andre matkulturer rundt omkring i verden. Resultatet er en spennende og variert meny. Rettene blir tilberedt på kullgrill, som skaper den karakteristiske smaken av Grilleriet. Vi ønsker deg en god matopplevelse og en hyggelig stund hos oss!

 
 
 

 

Allergener  

1 - Hvete / Wheat 
2 - Sennep / Mustard
3 - Lupin / Lupine
4 - Rug / Rye
5 - Egg / Egg
6 - Fisk / Fish
7 - Havre / Oat
8 - Hasselnøtter / Hazelnuts
9 - Gluten / Gluten
10 - Pistasjnøtter / Pistachio nuts
11 - Mandler / Almonds
12 - Sesam / Sesame
13 - Melk, laktose / Milk, lactose
14 - Bløtdyr, skjell & muslinger / Shells & clams
15 - Bygg / Barley
16 - Cashewnøtter / cashew nuts
17 - Peanøtter / Peanuts
18 - Pekannøtter / Pecan nuts
19 - Sulfitt, Svoveldioksid / Sulphur, Sulfur dioxide
20 - Selleri / Celery
21 - Skalldyr / Shellfish
22 - Valnøtter / walnuts
23 - Upasteurisert ost / Unpasteurized cheese
24 - Macadamianøtter / Macadamia nuts
25 - Soya / Soy