NO / EN

Om grilleriet

Når du kommer inn i Folketeaterpassasjen vil du bli møtt av en fortryllende duft av ulmende trekull. Dette er Grilleriet.

Innenfor dørene våre venter et innbydende lokale, en hyggelig bar midt i restauranten, og et stort og åpent kjøkken.

Mye av Grilleriets unike karakter er maten som tilberedes på en kullgrill for innendørsbruk. Grillen er selve hjertet i restauranten, og sørger for at maten beholder sin saftighet. 

Våre dyktige matkreatører byr på retter som er en blanding moderne og kreative tolkninger av klassikere, og nyskapninger med elementer fra flere matkulturer.

Grilleriet passer for alle anledninger. Her kan du i tillegg til en vanlig bordreservering, ta en drink og en rask matbit i baren eller sitte rundt det åpne kjøkkenet hvor du kan følge med når kokkene tilbereder maten.

 

Frokost: 

Mandag - Fredag: 06.30 - 10.00
Lørdag - Søndag: 08.00 - 11.00

A la carte:

Mandag - Onsdag: 16.00 - 21.00
Torsdag - Lørdag: 16.00 - 22.00

BESØKSADRESSE:

Storgata 21/23, 0184 OSLO

Link til Google Maps 

Kontakt:

Telefon: 22 83 56 00
Epost: post@grilleriet.no

Grilleriet er en kontantfri restaurant.

 

MENYER

På Grilleriet bruker vi en spennende variasjon av råvarer som følger sesongene, samtidig går vi ikke av veien for å utfordre smaken med et krydder eller en ingrediens fra andre deler av verden. Ofte er det sånn at kvaliteten på det ene blir tydeligere
i møte med noe helt annet.

Vi ønsker deg en stor matopplevelse og en god stund hos oss. 

 
Ikon-grilleriet-meny.png
 

Bar


Våre bartendere serverer spennende og smakfulle cocktails, om du er litt sulten så går det an å bestille delikate småretter i baren. Bare kom innom oss rett etter jobb eller utover kvelden. Om du ønsker å spise middag anbefaler vi å reservere bord i forkant. 

 

Instagram