NO / EN

Winemakers dinner

Torsdag 23. mars kl. 18.30 arrangerer vi Winemakers Dinner med Clive Weston som har ansvaret for Nautilus Estate på New Zealand, som er en del av Australske Yalumba. 

Vår kjøkkensjef Esteban kombinerer smaker som setter Grilleriets meny i samspill med kveldens utvalgte viner.

Hvor: Grilleriet, Storgata 21
Dato: Torsdag 23. mars
Tidspunkt: 18.30

Pris: 1100,- per person
Inkl. 5-retters meny, petit four, 6 viner

 

Kveldens viner:

2016 Twin Island Sauvignon Blanc
2014 Nautilus Sauvignon Blanc
2014 Opawa Pinot Noir
2014 Nautilus Pinot Noir
2013 The Menzies Cabernet
2013 The Signature Cabernet, Shiraz

NAUTILUS ESTATE

Nautilus Estate er et familieeid selskap, startet av Robert Hill Smith i 1985. Med tiden har de etablert seg blant de mest fremtredende Marlborough-produsentene, og rår i dag over betydelige vinmarksarealer i ulike deler av området. Fra i begynnelsen å konsentrere seg om Marlboroughs signaturdrue, Sauvignon Blanc, produserer Nautilus i dag flotte Pinot Noir-viner samt viner på Chardonnay og Pinot Gris. Man kombinerer moderne teknikker og klassiske “Old world” vinmakingstradisjoner i jakten på de beste vinene.

 

YALUMBA

Yalumba ble etablert i 1848 av britiske Samuel Smith. Smith og hans sønn kjøpte 30 dekar land ved Angaston og startet møysommelig å rydde og plante vinstokker. Yalumba er aboriginal, og betyr ‘alt landet rundt’. Seks generasjoner og mer enn 150 år senere er Yalumba en verdenskjent og respektert vinprodusent. Yalumba produserer idag vin i Barossa, Coonawarra og på Oxford Landing Estate i South Australia.